A sous-vide szó szerint „vákuumban” főzést jelent. A sous-vide főzés végre eljutott a normál konyhákba, és egyre népszerűbbé válik. Kiváló kulináris specialitásokat készíthet otthon, munkáskodás nélkül, félelem nélkül és örömmel. De nemcsak ennyi, a sous-vide segítségével sokkal jobb, finomabb és elsősorban egészségesebb étkezéseket fogyaszthat.
Vissza az e-shophoz
e-shop
Hogyan válasszunk...
Vélemények
Friss hírek, tanácsok és tippek
Következő
Válasszon olyan témákat, amelyek érdeklik Önt
bez štítkuSportMűhelySzerszámokSous-videSzaunaGrillVéleményekNapelemes technológiaKerékpározásFenntarthatóságHogyan válasszunkKonyhaTermesztésKert
Mutat
Magazin kategóriák
Hogyan válasszunk...
Vélemények
Friss hírek, tanácsok és tippek
Témakör: Sous-vide

10 ok, amiért érdemes sous-vide módszerrel főzni
A sous-vide csak egy felfújt lufi, vagy valóban hasznos főzési módszer? Alkalmas a sous-vide ételkészítés a hétköznapi háztartásokban is, vagy kizárólag csillagos éttermek kiváltsága? Csak húsra való, vagy desszerteket is készíthetünk vele? És miért beszél mindenki a sous-vide-ról?
Az okok száma: tíz.