A sous-vide szó szerint „vákuumban” főzést jelent. A sous-vide főzés végre eljutott a normál konyhákba, és egyre népszerűbbé válik. Kiváló kulináris specialitásokat készíthet otthon, munkáskodás nélkül, félelem nélkül és örömmel. De nemcsak ennyi, a sous-vide segítségével sokkal jobb, finomabb és elsősorban egészségesebb étkezéseket fogyaszthat.
Vissza az e-shophoz
e-shop
Válasszon olyan témákat, amelyek érdeklik Önt
Magazin kategóriák
Hogyan válasszunk...
Vélemények
Friss hírek, tanácsok és tippek
Friss hírek, tanácsok és tippek
Legyen naprakész! Elhozzuk a legfrissebb információkat, érdekes újdonságokat és hasznos tippeket, amelyek segítenek a termékek kiválasztásában és használatában is.

Trendek a kerékpározásban 2025-re
A kerékpározás mint sport és életmód folyamatosan fejlődik, és a 2025-ös év számos újdonságot hoz.
Ezek hatással lehetnek arra, hogyan kerékpározunk, edzünk, és hogyan érzékeljük ezt a népszerű mozgásformát. Íme a legjelentősebb kerékpáros trendek áttekintése az idei évre.

10 ok, amiért érdemes sous-vide módszerrel főzni
A sous-vide csak egy felfújt lufi, vagy valóban hasznos főzési módszer? Alkalmas a sous-vide ételkészítés a hétköznapi háztartásokban is, vagy kizárólag csillagos éttermek kiváltsága? Csak húsra való, vagy desszerteket is készíthetünk vele? És miért beszél mindenki a sous-vide-ról?
Az okok száma: tíz.

Hogyan gondoskodjunk a szerszámokról
Ön is azok közé a barkácsolók közé tartozik, akik munka után gondosan megtisztítják az összes használt szerszámot, és rendszerezetten elrakják őket a kijelölt helyükre? Vagy inkább azok közé, akik az utolsó csavar meghúzása után egyszerűen odadobják a csavarhúzót valahova a munkapad környékére, és csak gyönyörködnek a kész műben?