0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

Elektromos kerékpár Capriolo Volta 9.4 29„/18” szürke-kék - 2. minőség

Kicsomagolt

 
Elektromos kerékpár, váz 18„, kerékméret 29”, 9 sebességes, ajánlott kerékpáros magasság 170-185 cm, terhelhetőség 120 kg, szín kék/szürke. Hatótávolság legfeljebb 160 km.

 
Gyártó
Capriolo
Kód 
1200900
Cikkszám 
921801
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
673 900 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
530 630 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Végfelhasználói garancia  
24 hónap
Egyéb garancia 
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 1200900 Cikkszám  921801 EAN 8605036537135
A termék leírása 

A termék leírása 

A kerékpár le van karcolva, a csomagot pedig ki van bontva (továbbiak a galéria képein ). Emiatt 2. osztályú és kedvezményt biztosítunk. A termék teljesen működőképes és teljes körű garanciával.

A Capriolo Volta 9.4 elektromos kerékpár sokkal több vezetési élményt nyújt Önnek, segít tovább menni anélkül, hogy aggódnia kell a fáradtság miatt, és elviheti a nagyobb kihívásokkal teli terepre. Lihegés nélkül győzze le a meredek dombokat, lejtőket és egyéb akadályokat. Köszönöm integrált 630 Wh-s akkumulátor Ennek az elektromos kerékpárnak a hatótávolsága akár 160 km (az alátámasztási szinttől, a tereptől és a versenyző súlyától függően). A motor az olasz Oli gyártó műhelyéből származik, amely a híres Emilia-Romagna régióban található "Motor Valley"-ben található, ahol a világ legnagyobb ipari vibrációs motorok gyártója.

A Capriolo Volta 9.4 elektromos kerékpár Oli Move Plus motorral van felszerelve torziós erőérzékelő pedálozással és teljesítményszabályozási vezérlőegységgel.

Konkrétan egy névleges teljesítményű Oli Move Plus motormodellről van szó 250 W (maximum 500 W), amely ügyesen egyensúlyoz az alacsony fogyasztás és 80 Nm nyomatékkal. A vibrációs motortorziós pedálozási erő érzékelővel és teljesítményszabályozási vezérlőegységgel van felszerelve, amely folyamatosan értékeli a motoros pedálozásának erősségét. Más szavakkal,minél nagyobb erőt használ a pedálozás során, a motor annál többet fog segíteni az utazás során. Nehéz terepen leküzdve a motor nem nélkülözi a dinamikát, nedves terepen még nagyon meredek kijáratoknál is jól szabályozható, ill. így nincs nincs eszeveszett rángatózás vagy turkálás, amely elesést okozhatna.

Oli Move Plus névleges teljesítménnyel A 250 W okosan egyensúlyozza ki az alacsony fogyasztást és a 80 Nm nyomatékot.

Az elektromos kerékpár kiváló minőségű hátsó váltóval van felszerelve Shimano Altus RD-2000 a váltórendszer elvén, amely megbízható támogatást nyújt mászás közben. A váltó a kerékpár hajtásláncának része, és lehetővé teszi a lánc mozgását a lánckerekeken Shimano CS-HG200-9 kazettás kerék a hajtókarok és a hátsó kerék közötti eltérő áttétel elérése érdekében. Ez megadja neked nagyobb váltási pontosság az egyes fogaskerekeken, nagyobb váltási sebesség és a váltó megfelelő működése a legkisebb és a legnagyobb fogaskeréken.

A Motor Move Plus az Oli olasz gyártó műhelyéből származik, amely a világ legnagyobb gyártója ipari vibrációs motorok.

A rendkívül tartós 18"-os 6061-es alumíniumötvözet váz sokkal nagyobb terhelést és ASuntour SF16 villa könnyedén elnyeli az erősebb ütéseket is, így a kerékpár még a legigényesebb körülmények között is jól fog szolgálni. Tökéletesen passzolt A Mitas Cheetah gumiabroncsok kövezett utakon való közlekedésre alkalmasak és burkolatlan felületek száraz és nedves körülmények között is, és az alacsony profilnak köszönhetően könnyedén kezelik a nagyobb sebességet is, így ezzel a kerékpárral valóban minden korlátozás nélkül el lehet menni.

Kiváló kidolgozás és menettulajdonságok, kiegyensúlyozott felépítés, alacsony súlya és nagy teherbírása tökéletes partnerré teszi ezt az elektromos kerékpárt rövid és egész napos túrákhoz közúton, kerékpárúton és terepen, így a Capriolo Volta 9.4 soha nem hagy cserben.