0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 kompresszoros hűtőláda, 40 l

Ingyenes szállítás

4 év garancia

 
A 40 l űrtartalmú G21 kompresszoros autóhűtő a kompresszor technológián alapul, amely körülbelül egy óra alatt biztosítja a megfelelő hűtést a legalacsonyabb hőmérsékletre. Levehető fedéllel rendelkezik, amelyet bal és jobb oldalról egyaránt kinyithat.
 
Gyártó
G21
Kód 
6390525
Cikkszám 
C40
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
253 900 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
199 921 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 2 000 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Végfelhasználói garancia  
24 hónap
Egyéb garancia 
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 6390525 Cikkszám  C40 EAN 8595627409814
A termék leírása 

A termék leírása 

A 40 l-es kompresszoros autóhűtő a professzionális autóhűtők osztályába tartozik. Hűtési és fagyasztási teljesítményéért, a szabványon felüli megerősített hőszigetelésért, a részletben átgondolt szerkezeti és funkcionális megoldásokért a maximális felhasználói elégedettség és az autós hűtőszekrény hosszú élettartama érdekében.

Fő előnyei

  • szabványon felüli megerősített hőszigetelés
  • minőségi kompresszor nagy hűtési kapacitással
  • tápellátás az autó akkumulátorból és aljzatból, AC/DC, 12V/220-240V
  • intelligens energiagazdálkodás, biztosíték meghibásodás esetén, autó akkumulátor védelem
  • kétoldalt nyitható, védőelemek, cserélhető fogantyúk
  • a belső tér praktikus elosztása, kivehető osztott tárolódoboz
  • belső világítás
  • legmagasabb minőségi osztály – távolsági közlekedés, lakókocsi és lakóautó vezetőinek, csónakokhoz és gyakori használatra

Miért válassza a G21 kompresszoros autóhűtőt?

A termoelektromos hűtőkkel ellentétben a kompresszoros autóhűtő nemcsak hidegen tudja tartani az élelmiszereket, hanem gyorsan le is fagyasztja -20 °C-os hőmérsékletre, és hosszú ideig fenntartja a beállított hőmérsékletet. áramszünet vagy áramszünet esetén is.

Ha tehát hordozható hűtőszekrényt szeretne vásárolni lakóautóhoz, hajóhoz, hosszabb nyaralóhelyi tartózkodáshoz vagy gyakoribb utazásokhoz és távolsági üzleti utakhoz, a G21 kompresszoros autós hűtőszekrény egyértelműen a legjobb választás.

Tápellátás az autó akkumulátoráról és az aljzatról

Egy kompresszoros autóhűtőt normál elektromos csatlakozóaljzatról és autó akkumulátoráról is táplálhatja. Az intelligens akkumulátor lemerülés elleni védelemnek nem kell aggódnia, hogy nem indul újra. A kompresszoros autóhűtő magától kikapcsol, és a kiváló minőségű szigetelésnek köszönhetően az ételeket és italokat a kívánt hőmérsékleten tartja a belsejében még több órán keresztül.

Belső hűtőtér tárolódobozzal

A G21 kompresszoros autóhűtőbe akár 50 l térfogatú ételeket és italokat is helyezhet. Létezik még egykétrészes betétdoboz, aminek köszönhetően minden élelmiszert szépen elraktározhat az autó hűtőjében, és sokkal hatékonyabb lesz a hűtésük/fagyasztásuk.

Az autóhűtő alján egy leeresztő szelep is található, amely megkönnyíti a tisztítást vagy a víz leengedését az autóhűtő leolvasztásakor.

Kétoldalas nyílás, védőelemek

Annak érdekében, hogy ne kelljen megfordítania az autó hűtőjét, vagy a csomagtérben kell manipulálnia, egy speciális fedéllel láttuk el, mindkét oldalán zsanérokkal. Szükség szerint megnyithatja jobbról és balról.

Az autóhűtők olcsóbb modelljeivel ellentétben az erős kompresszorral rendelkező G21 autóhűtő mechanikai sérülések elleni védőelemekkel van felszerelve. Az autóhűtő minden sarka megerősített alkatrészekkel rendelkezik, amelyek megvédik az ütésektől. Szükség esetén könnyen cserélhetők, valamint oldalsó csuklós fogantyúk a kényelmes szállítás érdekében. Ezek az intézkedések növelik az autóhűtő tartósságát, és meghosszabbítják az élettartamát.

A hűtési teljesítmény még egy esetleges meghibásodást sem állít meg

Mindenre gondoltunk, és a G21 autóhűtő maximális megbízhatóságának biztosítása érdekében vészhelyzeti felülírás kapcsolóval is elláttuk. Elektromos vezérlési hiba esetén a hűtőszekrény teljes hűtési kapacitással folytatja a hűtést. Ideiglenesen leállítja az elektronikát, és az összes energiát a kompresszorba küldi.

Kibővített garancia 2 + 2 év

A termék minőségére 4 év garanciát vállalunk. Regisztrációval a http://g21-warranty.com webhelyen, a garancia kiterjesztése még 2 évig. Használja ezt a lehetőséget, és vásárlás után regisztráljon. A 2+2 év kiterjesztett garancia megéri!

A négy év garancia (2 + 2 év) a G21 kompresszoros autóhűtők műszaki működésére – vagyis a kompresszorra és az elektronikára – vonatkozik. A garancia meghosszabbítása nem vonatkozik mechanikai sérülésekre, nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülésekre.

4 év kiterjesztett garancia a keverőtestre h3>Műszaki adatok
  • Teljesítmény: 52 W
  • Feszültség: DC 12/24 V + AC 100-240 V
  • Térfogat: 40 l
  • Méretek: 70 x 45 x 44 cm
  • Belső méretek: 52 x 31 x 34 cm
  • Súly: 20 kg

A csomagolás tartalma

40 literes autóhűtő


Paraméterek

Paraméterek

Energiaforrás
12/24/220-240 V
Térfogat (l)
40
Súly (kg)
20
Méretek sz x ma x mé (cm)
70 x 45 x 44
Besorolás
Kompresszoros hűtőládák
Szín
szürke
Kompresszor
Igen
Letöltés

Letöltés

Hasonló termékek