0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 Montana Corten - használt

 
Robusztus corten grillsütő planchával, speciális felületkezelés a hosszú élettartam érdekében, 85 x 85 cm-es grillfelület, 90,5 cm-es grillmagasság, fatároló, dupla köpeny. A grillfedél és a tartozékok tartozékai.
 
Gyártó
G21
Kód 
63903215
Cikkszám 
COG-ORE-RU
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
541 900 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
426 693 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 63903215 Cikkszám  COG-ORE-RU EAN 8595627426354
A termék leírása 

A termék leírása 

A termék egyszer volt használva, ezért leárazott. A termék kitisztított, komplett és teljes körű garanciával rendelkezik, és raklapon összeszerelve szállítjuk.

A G21 Montana Corten masszív grill segítségével elérheti a grillezés legmagasabb szintjét. Két rácsos grillsütő, hatalmas grillfelület (plancha)100 x 100 cm-es, dupla tűzterű köpeny és egy fedett hely az előkészített fa tárolására a grill speciális felületkezeléssel rendelkezik - corten. A felhasznált anyagnak és a lapok vastagságának köszönhetően a grill a szabványon felüli élettartammal rendelkezik, és megfelelő gondozás mellett évtizedekig szolgálja Önt. Készüljön fel a rendkívüli élményekre ezzel a kivételes és rendkívül vonzó grillsütővel, amely az eleganciát, az időtlenséget, a tartósságot és az egyedi stílust masszívan szép megjelenéssel ötvözi.

Fő előnyei

  • Anyag – cortenacél nagy mechanikai szilárdsággal és sérülésekkel szemben ellenálló
  • Egyedi megjelenés – az időtlen dizájn egyedi karaktert kölcsönöz kültéri terének
  • Egyenletes hő – a szénacélból készült négyzet alakú grillfelület (plancha) egyenletesen osztja el a hőt
  • Több hőzóna – grillezhet megemelt rácson vagy a tűzhely felett a teljes planchán, különböző hőintenzitás mellett
  • Dupla héjú tűztér - jobb hőszigetelés, a hő a grillben marad, tüzelőanyag-takarékos, kisebb az égési sérülések kockázata.
  • Különböző ételkészítési technikák – grillezés a rácson és a teljes felületen, grilltűkön, sütés és pirítás vagy melegítés
  • Széles körű felhasználás – a grillsütőt kereskedelmi üzemben is használhatja planchával az ételkészítés hatékony bemutatásához
  • Fenntarthatóság – hosszú élettartamának köszönhetően környezetbarát anyag

Melyek a szénacél előnyei?

A teljes egészében cortenacélból készült grillsütő kiváló hővezető képességet, nagy szilárdságot, magas hőmérsékletnek ellenálló képességet és természetes tapadásmentes felületet kínál. Ideális igényes grillezéshez és hosszú távú használatra. Megfelelő karbantartás esetén ez a vonzó és tartós grill nemcsak erős, hanem esztétikus kiegészítője is kültéri konyhájának vagy kertjének.

Prémium grill szögletes planchával

A G21 fa grillsütőt úgy tervezték, hogy a lehető leghatékonyabb legyen a grillezés. A grill alsó részében fedett hely található a fahasáb tárolására.

A grill felső része egy kihúzható hamutartóval ellátott kandallóból áll, és a grill domináns jellemzője a hatalmas grillezési felület - plancha vastagsággal. 1 cm-es, enyhén a közepe felé döntve.

Ennek köszönhetően biztosított az egyenletes hőeloszlás és -visszatartás, a felesleges folyadékok és zsírok hatékony eltávolítása, valamint az egyszerű karbantartás és tisztítás. Ezek a funkciók javítják a grill általános funkcionalitását, növelik a főzés minőségét, valamint a használat során a biztonságot és a higiéniát.

Gril G21 Montana Corten< /p>

Nagy előny – több hőzóna és megemelt rács

A grillberendezés része két szénacél grillrács. Az egyiket közvetlenül a planchába helyezheti, és a grill közepén grillezheti a tűzhely feletti legmagasabb hőfokon.

Ha enyhébb hőfokon szeretne grillezni, akkor az alaprács helyett egy magasított rácsot helyezzen be, amelynek grillezési felülete 15 cm-rel van a tűzhely felett. Az égési sérülések elkerülése érdekében a forró rostélyok kezelésekor a csomagban rácsemelőket is mellékeltünk.

A plancha lehetővé teszi a hőzónák másik felosztását, így egyszerre készíthet különböző hőmérsékletet igénylő ételeket, és grillezhet egyszerre zöldségeket, steakeket, halat és sajtot. Ráadásul minden étel finom, lédús, csodálatosan ropogós külső réteggel és gazdag ízvilággal teli lesz.

Grillezés a Montana grillen – lenyűgöző show

Dizájnjuknak, szilárdságuknak, minőségi anyaguknak és tetszetős kialakításuknak köszönhetően a szénacél grillrácsok a prémium grillsütők közé tartoznak, a rajtuk való grillezés már a legmagasabb szintre tartozik. Alkalmasak nagyvállalatok és éttermek számára, bankettek és különféle ünnepségek, esküvők készítésére.

A nagy grillezőn egyszerre több tucat embernek készíthet csemegét. Vonja be barátait a grillezésbe, készítse el együtt kedvenc finomságait, élvezze a szép pillanatokat sok mókával és beszélgetéssel. A plancha bankettasztalként is szolgál majd. A Grill Montana megérdemli minden jelenlévő csodálatát, és garantáltan irigységet vált ki egyesekben.

Gril G21 Montana Corten két ráccsal

Grillezési tipp, minimális karbantartás és könnyű tisztítás

Grillezéshez használjon jól szárított fahasábot, ideális esetben bükk- vagy kőrisfát, legfeljebb 20%-os nedvességtartalommal. Igazítsa őket a tűztérben úgy, hogy a kéreg kifelé nézzen, és a füst könnyen távozhasson.

A grill nagy előnye a tartóssága és a hosszú élettartama, amelyet a kézikönyv utasításainak követésével érhet el. Minden grillezés után ürítse ki a hamut a kihúzható hamutartóból, tisztítsa meg a planchát az esetleges lerakódásoktól, és időnként kenje meg olíva- vagy más növényi olajjal.

Javaslat: Az első grillezés előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt grillezési útmutatót, és kövesse az abban található utasításokat.

Megjegyzés: A grillt raklapon szállítjuk.

Műszaki adatok

  • Márka: G21
  • Modell: Montana Corten
  • Cél: grillezés
  • A főzőfelület mérete: 100 x 100 cm
  • Sütési felület vastagsága: 1 cm
  • Rács mérete: 39,5 x 39,5 x 1 cm
  • A magas rostély magassága: 15 cm
  • A talp méretei (sz x mély): 57 x 57 cm
  • Grill mérete: 100 x 100 x 100 cm
  • Grill súlya:120kg

A csomag tartalma

  1. 1x grill
  2. 1x kézikönyv
  3. 1x alap hamutartóval
  4. 1x felső tartószerkezet
  5. 1x főzőlap
  6. 1x alacsony rács
  7. 1x magas rács
  8. 2x rácsemelő
  9. 1x spatula a tisztításhoz
  10. 1x védőburkolat

Paraméterek

Paraméterek

Súly (kg)
124
Rács
Uhlíková oceľ
Méretek sz x ma x mé (cm)
85 x 90,5 x 85
Anyag
cortenová oceľ
Besorolás
Vonkajšie grily
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
grill_g21-oregon_montana