0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

Marimex Florida medence 3,05 x 0,76 m BEACHSIDE tartozékok nélkül - Intex 28206

 
A Marimex Florida medence 3,05 x 0,76 m világos kék színben összeköti a föld feletti és a fém medence előnyeit. Egyszerű felállítás és tartósság. Az alacsony árának és egyszerű felállításának köszönhetően mindenki a saját medencéjében fürödhet.
 
Gyártó
Intex
Kód 
638103
Cikkszám 
10340257
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
30 290 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
23 850 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 800 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 638103 Cikkszám  10340257 EAN 8590517986543
A termék leírása 

A termék leírása 

A Marimex Florida medence tökéletesen összeköti a föld feletti és a fém szerkezetű medence előnyeit. Az egyszerű felállítás, ugyanakkor a tartósság mindkét típus kompromisszuma. Az alacsony árának és egyszerű felállításának köszönhetően igazán mindenki a saját medencéjében fürödhet. A tagadhatatlan előnyei közé tartozik az egyszerű felállításon kívül a stabil szerkezete az újonnan kialakított különleges fém vázzal. Pihenjen a gyönyörű Florida medencében világos kék színben vízfelszín dizájnnal.

Egyszerűen készítse el a helyet, ahol a medencéjét felállítja. Tekerje ki a medence alátétet és csomagolja ki a medencét. Utána elég összeállítani a szerkezetet, ráhúzni a fóliát és felengedni vízzel. A kicsomagolás és az összeállítás nagyon egyszerű. A fólia kibontásától a medence vízzel való feltöltése kezdetégig legfeljebb fél óra telik el.

Megfelelő karbantartás

A fürdőszezon után a fóliát tisztítsa ki, hajtsa össze és tárolja száraz, fagymentes helyen. A gyártó javasolja minden fürdés után letakarni védőponyvával. A medence merevítők galvanizáltak, így ellenállnak a rozsdásodásnak. Próbálja megakadályozni a védőréteg megkarcolását. Ezek a javaslatok jelentősen meghosszabbítják a medence élettartamát.

Különleges fólia

A háromréteges laminált PVC anyag különleges Polystrength kialakításban nagyobb ellenállást nyújt a kijukadás ellen. A minőségi rétegek és a technológiailag pontos kialakítás hosszantartó gond nélküli használatot biztosít.

Szűrő csatlakoztatása

A Florida medencékhez csatlakoztatható bármilyen patronos vagy homokszűrő a Marimextől. A gyártó a ProStar 4 homokszűrőt ajánlja. A víz kezelhető klórral és a fólia elbír a sóval is. Ebben az esetben sósvízbe megfelelő készüléket válasszon. A tömlő csatlakoztatására a medence falán nyílások vannak 32 mm (5/4") átmérővel. A patronos és a homokszűrő csatlakoztatására szükséges hozzávásárolni: 6 db medence tömlőt, 1 db medence fali nyílást, 1 db telepítő készletet.

Fő előnyök

  • Kerek medence 3,05 x 0,76 m erős és ellenálló anyagból hosszú élettartammal
  • Egyszerű tartóváz ellenáll a rozsdásodásnak
  • Nagyon gyors és könnyű felállítás
  • Nyílások a szűrő csatlakoztatására

Csomag tartalma

  1. Florida medence (3,05 x 0,76 m)
  2. Használati útmutató
  3. Takarók a nyílásokra

Paraméterek

Paraméterek

Filtrácia
bez filtrácie
Térfogat (l)
4485
Priemer bazéna (m)
3,05
Tvar bazéna
Kruhový
Rozmery (m)
3,05 x 0,76
Szín
Kék

Kiegészítők