Szuvidolás
A Sous-vide jelentése "vákuumban főzés". A Sous-vide főzés végre eljutott az otthonokba is, és egyre népszerűbb. Kiváló kulináris különlegességeket készíthet az otthon kényelméből és biztosra veheti, hogy az eredmény fenséges lesz. Nem csak ízletes, hanem egészséges ételeket készíthet majd.
A sous-vide főzésnek csak előnyei vannak!
-
Teltebb íz, illat
A szuvidolásnak köszönhetőn az ételek jobban megőrzik ízüket, színüket, az eredmény egy gazdagabb íz világ. A zöldségek roppanósak, a húsok szaftosa.
-
Egészségesebb ételek
A szuvidolás során az ételek nem vesztenek tápanyag és vitamintartalmukból, így az immunrendszere is meghálálja a használatát.
-
A pénztárcájának is kedvező
Sous-vide egy energiatakarékos háztartási eszköz, amellyel egyszerre több ételt is el tud készíteni, így nem csak a pénztárcájának kedvez, de időt is megtakarít.
-
Több ideje marad önmagára
A tetszetős sous-vide főzőnek köszönhetően, mint amilyen a G21 Akura, több ideje marad önmagára, vagy családtagjaira, barátaira. Már nem kell többé órákat tölteni a konyhában az új G21 Smart Home aplikáció WiFin keresztül szinte megfőz Ön helyett.
-
A váratlan vendégeknek is lesz mit az asztalra tenni
A szuvidolással készült ételeket könnyen lefagyaszthatja, így a váratlan látogatók sem hozhatják zavarba.
-
Kulináris specialitások – biztos sikerrel
A sous-vide technológia sosem hagyja cserben, mindig finom lesz az eredmény.
Miben rejlik a sous-vide technológia?
A szuvidolás lényege, hogy az ételek vákuumcsomagolásban készülnek. Két típusú csomagolást különböztetünk meg:
- Hermetikusan lezárt zacskó - vákuumcsomagoló kinyeri belőle a levegőt. Előnyük a könnyű és gyors manipuláció.
- Két oldalról lezárt vákuumcsomagolás. Előnye, hogy az étel méretéhez igazíthatja a csomagolást.
Ezután a nyers, vagy bepácolt összetevőket a vákuumcsomagolásban egy vízzel ellátott edénybe helyezik, válassza ki az Önnek megfelelő programot és indulhat is a főzés.