
0
Az Ön kosara üres
Bejelentkezés
06 - 1 - 700 8706
Hé - Pé: 8:30 - 16:30
- Kategóriák
- Gyártók
Sous vide G21 Trofeo 1200 W
Ingyenes szállítás
Ajándék
Az 1200 W teljesítményű G21 Trofeo intelligens vákuumfőző G21 otthoni főzéshez és éttermi ételek elkészítéséhez egyaránt használható. A lassú főzés időt takarít meg - dolgozik, miközben valami mást csinálsz. Akár éjszaka is, amikor nem tartózkodsz otthon.
Gyártó
G21
Kód
600912
Cikkszám
G21SV1200TR
Áfa
27%
Az Ön ára ÁFA-val
42 090 Ft ÁFA-val
Az Ön ára ÁFA nélkül
33 142 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség
Partner érvényesség
Jótállás
24 hónap
Rendelés
other
Azonosító szám 600912
Cikkszám G21SV1200TR
EAN 8595627425142
Hasonló termékek
G21 vákuumtároló doboz szett, 3 darab – hosszabb eltarthatóság és frissességmegőrzés, vákuumzárás, hűtés és fagyasztás, bórszilikát üvegtest, BPA-mentes fedél, dátumbeállítás, hőállóság -20 és +400 °C között.
7 315 Ft
ÁFA nélkül
9 290 Ft
ÁFA-val
A G21 vákuumszivattyú meghosszabbítja az élelmiszerek frissességét. A csomag tartalmaz 3 vákuumtároló dobozt fedéllel. Automatikus kikapcsolás, gyors levegőelszívás, rugalmasság különböző vákuumtartozékokhoz, elemes működés.
11 803 Ft
ÁFA nélkül
14 990 Ft
ÁFA-val
A termék leírása
A G21 Trofeo merülő lassúfőző 1 200 W teljesítményével a sous-vide vákuumfőzés igazi mestere. Készen áll a hétköznapi biztonságos használatra és a legapróbb részletekig kifinomult. A karcsú test két részből áll - a merülő rész belső főzőspirállal és a felső rész elektronikával és kerek érintőképernyővel. Ahhoz, hogy a G21 Trofeo sous-vide főzőt biztonságosan felakaszthassuk a főzőedény szélére, a merülőfőzőt egy csúsztatható rögzítőkapoccsal láttuk el.
Főbb jellemzők
Otthon és étteremben
Az intelligens G21 Trofeo vákuumfőzőt otthoni főzéshez és éttermi ételek elkészítéséhez egyaránt használhatod. Bár nem úgy tűnik, de a lassú főzés időt takarít meg - dolgozik, miközben Te valami mással vagy elfoglalva. Még akkor is, ha éjszakára vagy otthonodtól távol vagy. A Sous-vide főzést olyan éttermek is átvették, amelyek a legjobbal akarják kényeztetni vendégeiket - tökéletesen szaftos steakekkel vagy illatos zöldségekkelteli ízekkel és maximális tápanyagokkal és vitaminokkal.
A sous-vide főzés a tökéletesség szimbólumává vált. Miért?
Még az olyan látszólag egyszerű ételek, mint a lágytojás vagy a steak megfelelő elkészítése sem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik. A sous-vide módszer, vagy vákuumfőzés lehetővé teszi olyan finom ételek elkészítését, amelyekért még a legjobb éttermekben is felárat fizetnénk.
Bámulatosan szaftos steak - ha vákuumban főzöd, a hús megőrzi csodálatos természetes textúráját, belül szaftos és zsenge lesz. Ezután már csak a serpenyőben kell befejezni a saját ízlésed szerint. Közepesen átsütve, jól átsütve? A sous-vide főzéssel biztos lehetsz benne, hogy megfelelően átsült steakeket kapsz.
A sous-vide minden hús elkészítésekor értékelni fogod, legyen az baromfi, sertés, marhahús vagy hal. A zöldségek az elkészítés után is zsenge és aromás ízűek és illatúak maradnak. Nem kell majd felszeletelned a "lágytojást", a gyümölcsös desszert pedig visszavisz a nyárba.
Mi az a sous-vide főzés
A vákuumfőzés vagy sous-vide főzés lassú főzés a forráspontnál alacsonyabb hőmérsékleten. A sous-vide főzéshez az alapanyagokat fóliába csomagolják, így az összes egészséges tápanyag és vitamin, valamint a teljes belső íz és aroma megmarad, és nem semmisül meg a magas hőmérséklet hatására.
A lassú sous-vide főzés során csak minimális változások történnek a főzendő ételben, és annak maximális természetes íze megmarad. Azáltal, hogy az alapanyagot elzárható tárolóedényekben dolgozzák fel, nem történik kiszivárgás a vízbe és nem párolognak el az illékony aromaanyagok. Ezzel függ össze az alacsony súlyveszteség is. A hőmérséklet alacsonyabb, mint más konyhai kezeléseknél, ami a tápanyagok kisebb mértékű lebomlását eredményezi. A hermetikus lezárás levegő hozzáférése nélkül megelőzőleg hat az aerob mikroorganizmusok ellen, amelyek elpusztíthatják az élelmiszert.
Specifikációk
A csomag tartalma